Verkoop

Xplo-IT Automatisering verkoopt computers, dekstops en netwerk oplossingen voor particulieren en kleine bedrijven of eenmanszaken. Wij leveren alle systemen, alle merken, voor elk budget!

Maatwerk!

Een computer moet u helpen bij de taken die u wilt realiseren en er moeten geen belemmeringen zijn tijdens uw werkzaamheden. U herkent het vast wel: Trage computers vol met virussen en reclame of niet werkende software. Dit komt vaak voor door het aanschaffen van een verkeerde computer. Xplo-IT Automatisering adviseert u hier graag over, zodat u een product aanschaft wat past bij uw wensen.

(WiFi) Netwerk

Tegenwoordig is een betrouwbaar WiFi netwerk een must. Tablets, smartphones, laptops en andere draadloze apparaten die u gebruikt, moeten altijd een stabiele verbinding hebben. Xplo-IT Automatisering is gespecialiseerd in het bieden van (WiFi) netwerk oplossingen. Zo is het mogelijk om uw (WiFi) netwerk uit te breiden of te versterken. Dit zorgt ervoor dat er in alle ruimtes van uw huis en kantoor goed bereik is, dit is essentieel voor de continuïteit van uw werkzaamheden. Van kleine ruimtes tot grote kantoorpanden, overal is een oplossing voor.

Neem vrijblijvend Contact met ons op voor meer informatie en/of een afpsraak.