Cloud Oplossingen

Cloud oplossingen

“Werken in de cloud”, u heeft deze term vast wel eens voorbij horen komen. Een cloud is tegenwoordig een zeer goed alternatief voor dure hardware systemen. Een “cloud” zorgt ervoor dat al uw belangrijke data in één veilige omgeving wordt opgeslagen. Xplo-IT Automatisering biedt daarom een aantal cloud oplossingen aan voor ondernemers.

Cloud Back-up

Het woord zegt het al, een back-up van al uw belangrijke gegevens, maar dan veilig buiten uw kantoor in een cloud. Stelt u zich voor: Uw server of PC crasht met alle belangrijke gegevens. Hierdoor liggen uw processen uren, soms wel dagen uit de lucht. U verliest kostbare tijd doordat het lang duurt voordat u gegevens weer zijn teruggehaald, mits het al teruggehaald kan worden.

PC’s en servers zijn elektronische apparaten die gevoelig zijn voor storingen. Een goede back-up oplossing is daarom van levensbelang voor uw onderneming. Xplo-IT Automatisering kan voor uw PC en/of server omgeving een totale cloud oplossing bieden. Uw data blijft hierdoor altijd bereikbaar binnen uw organisatie, maar voor onvoorziene gebeurtenissen wordt er ook altijd een kopie van al uw data centraal opgeslagen in een groot, goed beveiligd datacenter in Nederland.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Ook is het mogelijk een afspraak te maken, zo kan er samen met u naar een passende oplossing worden gezocht.

Werkplek in de cloud

Bent u veel onderweg? Of heeft u veel personeel wat veel onderweg is of weinig tot nooit op een vaste plek werkt? Dan is een werkplek in de cloud een goede oplossing voor u. Door het creëren van een werkplek in de cloud, hoeft u niet te investeren in dure hard- en software. Alle systemen draaien centraal in een groot, goed beveiligd data center in Nederland.

Door het creëren van een werkplek in de cloud hebben u en uw medewerkers overal ter wereld toegang tot de data. Het is net een reguliere werkplek, alleen is deze overal beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u Contact met ons opnemen. Ook is het mogelijk een afspraak te maken, zo kan er samen met u naar een passende oplossing worden gezocht.