Diensten

Uw systemen in topconditie!

Wij begrijpen dat u wilt dat uw ICT omgeving in topconditie verkeerd. Tegelijkertijd wilt u het beheer alleen uitbesteden aan een eerlijke en betrouwbare ICT-partner. Het gaat immers wel om uw vertrouwelijke gegevens! Xplo-IT Automatisering neemt deze taak graag op zich.

Beheer
Xplo-IT Automatisering beheert voor verscheidene klanten de ICT omgeving. Dit omvat onder andere het beheer van werkstations, servers en alle andere netwerkcomponenten. Hieronder valt ook installatie van software-updates, nieuwe software, het gebruikersbeheer en alle andere ICT-gerelateerde zaken.

Onderhoud
Wij kunnen onderhoud voor uw ICT omgeving leveren op afroep, periodiek of zelfs proactief.

Bij periodiek onderhoud zorgen wij ervoor dat er met regelmaat onderhoud wordt ingepland aan uw ICT omgeving. Op deze wijze blijven uw kritische bedrijfsprocessen optimaal functioneren en worden incidenten tot een minimum beperkt. Veelal van de storingen, updates of controles kunnen op afstand worden uitgevoerd en zonder het onderbreken van de normale gang van zaken.

In sommigen gevallen is onderhoud op locatie noodzakelijk, dit altijd in goed overleg met duidelijke afspraken.

Bij proactief onderhoud wordt uw ICT omgeving 24/7 gemonitoord door onze geavanceerde monitoring software. Dit heeft als voordeel dat wanneer er problemen dreigen te ontstaan, wij proactief kunnen handelen voordat het problemen worden en uw bedrijfsprocessen gevaar of vertraging oplopen.

Op deze manier is uw ICT omgeving altijd in topconditie!

Levering hard-en software
Naast het adviseren over en leveren van deze diensten, bieden wij ook de hard- en software aan die hierbij hoort. Hierdoor kunt u al uw zaken die betrekking hebben op ICT bij ons kwijt. Neem vrijblijvend Contact met ons op voor meer informatie en/of een afspraak.